Jobb i Feyer

feyer c employees 3?x1=0&x2=2360&y1=140&y2=1577
Spennende selskap, spennende oppdrag
 
Han har vel åtte år bak seg som ansatt i Feyer Consulting. Rune Kvello er designingeniør og for tiden engasjert på Eldfisk Alpha-prosjektet for ConocoPhillips. Å jobbe for Feyer, ser han som den beste måten å holde seg faglig oppdatert på.
 
– For meg er det viktig at jeg hele tiden bygger erfaring fra ulike prosjekter. Jobben i Feyer, sikrer at jeg nettopp får denne muligheten, sier Kvello.
 
Gjennom årene i Feyer har han jobbet med design for en rekke kunder – alt fra Statoil med Statfjord, til dagens jobb i ConocoPhillips. Er det ikke er nytt prosjekt det er snakk om, er det ofte store modifikasjonsoppgaver som er på programmet. Nye rørsystemer, ventiler, traseer, lay out – utfordringene er mange.
 
– For meg er de varierte oppgavene det som gjør jobben spennende. Morgendagen er garantert ikke lik dagen i dag. Stort sett alle prosjekter krever skreddersøm, sier han.
 
– Det beste med å jobbe for Feyer Consulting?
– Først og fremst at jeg blir tatt godt vare på som ansatt. Her er alt på G. Det er en positiv og åpen kultur i selskapet samt en kommunikasjon som er direkte og klar. Det setter både jeg og kollegene mine pris på, slår Rune Kvello fast.feyer c employees 4?x1=118&x2=2315&y1=198&y2=1577
Ny i Norge – topp oppfølging i Feyer
 
Han har en lidenskap for rørdesign og det å finne de beste teknologiske og praktiske løsningene. Prasanna Hebbar er ansatt i Feyer Consulting, og arbeider for tiden for Aibel, et av Norges ledende ingeniørselskaper.
 
Det er vel sju måneder siden Hebbar kom til Norge og hadde sin første arbeidsdag for Feyer. Hjemme i India hadde han allerede stiftet bekjentskap med norsk olje- og gassvirksomhet. Nå var han klar for utfordringer her i landet, i en næring i sterk vekst og utvikling.
 
Som senior piping engineer får han prøvd seg både ved tegnebordet og offshore på rigg når det trengs. Det passer Prasanna bra, for da får han også førstehåndskjennskap til olje- og gassvirksomheten offshore – der hvor jobben gjøres.
 
– Kommer du fra utlandet og til Norge for å jobbe, er tillit et av de viktigste stikkordene. Det er ingen tvil om at forholdene i India og Norge er veldig ulike. Derfor er det også behov for tett oppfølging, hvilket Feyer gir. Fra dag en har jeg bare møtt positive mennesker og en tilrettelegging som har vært topp. Jeg setter stor pris på Feyer som arbeidsgiver, sier Prasanna Hebbar.
by KOLON
Feyer Consulting as  |  Strandgaten 64, 4370 Egersund  |  post@feyer-consulting.no  |  Telefon: 51 46 67 00  |  Faks: 51 46 67 01